Oldtimershow voor brommers en motoren tijdens Oogstfeest 2024 in Onstwedde

Wilt u ook deelnemen aan de jaarlijkse oldtimershow voor brommers en motoren tijdens het Oogstfeest Onstwedde 2024? U kunt zich nu inschrijven.

Informatie over oldtimershow

Oogstfeest Onstwedde van stichting Onstwedder Gaarv’n vindt plaats op zaterdag 24 augustus 2024 vanaf 10.00 uur op het Manifestatieterrein, Wessinghuizerweg in Onstwedde.  Deelnemende brommers en motoren moeten van voor 1994 zijn. De aankomst van de brommers en motoren is van 08.30 tot 10.00u.  Tijdens het Oogstfeest is het niet mogelijk om tussen 10.30u en 16.30u het terrein nog op of af te rijden.  Voor één berijder per brommer/motor krijgt u één polsbandje (voor koffie/thee of fris en worst en snert) en betaalt u geen entree. Het polsbandje moet wel om de pols zitten

Aanmelden voor oldtimershow

Aanmelden kan tot en met 23 augustus. Er is ruimte voor maximaal 75 brommers en motoren, inschrijving gebeurt op volgorde van binnenkomst.

Wanneer u met meerdere voertuigen met berijder komt, verzoeken wij u dat duidelijk op het aanmeldingsformulier te vermelden.

Let op

  • U krijgt uw inschrijvingsnummer en één polsbandje bij de entree, voor de catering, per deelnemende brommers en motoren. 
  • Overnachten is niet toegestaan op het Manifestatieterrein.

Nadere inlichtingen

T 0599851203

stratinajansen061@gmail.com

Online aanmelden

Hierbij meld ik mij aan als deelnemer van de oldtimershow Oogstfeest Onstwedde 2023. 

Oldtimershow voor brommers en motoren

Ik kom op 24 augustus 2024 naar het Oogstfeest Onstwedde met de volgende voertuigen:

(max. 1 bestuurder per brommer/motor voor de catering)

Gegevens

Voorwaarden