Oldtimershow voor auto’s en vrachtauto’s tijdens het Oogstfeest in Onstwedde

Wilt u ook deelnemen aan de oldtimershow voor auto’s en vrachtauto’s tijdens het Oogstfeest in Onstwedde?

Het Oogstfeest in Onstwedde van de stichting Onstwedder Gaarv’n vindt plaats op zaterdag 22 augustus 2020 op het Manifestatieterrein aan de Wessinghuizerweg in Onstwedde. Deelnemende auto’s moeten van het bouwjaar 1980 of ouder zijn. Er is ruimte voor ongeveer 30 auto’s. Vol is vol, dan kunt u parkeren op de bezoekersparkeerplaats. Voor u als bestuurder en één bijrijder is de toegang tot het evenemententerrein gratis. Eventuele overige inzittenden dienen entree te betalen. Na inschrijving ter plekke krijgt als bestuurder een polsbandje goed voor koffie/thee en voor worst en snert. Tevens is voor deze 30 inschrijvingen een gratis lunchpakket beschikbaar.

Aankomst van de oldtimers is van 08.30 tot 10.00 uur. U wordt geacht tot 16.30 uur aanwezig te zijn.

Belangrijk: De gebruikelijke voorinschrijving voor auto’s en vrachtauto’s is komen te vervallen, u schrijft zich nu bij aankomst ter plaatse in. U dient het kentekenbewijs bij de hand te hebben. Kunt u het op verzoek niet tonen dan wordt u de toegang tot de show geweigerd en kunt u gratis op de bezoekers parkeerplaats parkeren. 

Overnachten is niet toegestaan op het Manifestatieterrein.

Uw voertuig dient WA-verzekerd te zijn en u dient de nieuwe milieunormen in acht te nemen.

Contact over de oldtimershow voor auto’s en vrachtauto’s:                                                                                Email: oldtimerauto.oogstfeest@gmail.com